- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Skupovi  //  Skupovi u zemlji  //  Treće savjetovanje za narodne knjižnice u Republici Hrvatskoj -'Sustav narodnih knjižnica – bitna sastavnica informacijske infrastrukture Hrvatske u 21. stoljeću'
Treće savjetovanje za narodne knjižnice u Republici Hrvatskoj -'Sustav narodnih knjižnica – bitna sastavnica informacijske infrastrukture Hrvatske u 21. stoljeću'

Mjesto održavanja: Topusko, Hrvatska 14.04.2005
Organizator: Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu; Sekcija za narodne knjižnice Hrvatskoga knjižničarskog društva; Narodna knjižnica i čitaonica Sisak

Preliminarni program
ORGANIZATORI
Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu
Sekcija za narodne knjižnice Hrvatskoga knjižničarskog društva
Narodna knjižnica i čitaonica Sisak

TRAJANJE SAVJETOVANJA
14. travnja 2005. (četvrtak) od 10.30 do 18.00 sati
15. travnja 2005. (petak) od 9.00 do 17.00 sati

CILJ
Razmjena novih saznanja i iskustava u radu narodnih knjižnica, rasprava o pravcima razvoja i problematici narodnih knjižnica, posebice segmenta knjižničnih informacijskih sustava, a sve s ciljem razvoja i unapređenja rada hrvatskih narodnih knjižnica.

PROGRAM
Program Trećeg savjetovanja za narodne knjižnice u RH odvijat će se kroz plenarni dio izlaganja, zatim predstavljanje primjera županijskih ili gradskih knjižničnih informacijskih sustava koji su u primjeni u hrvatskim narodnim knjižnicama, Okruglog stola pod radnim nazivom \\\"Programi naši svagdanji\\\" i burzu knjižničnih programa.

OBLICI RADA
Sva izlaganja su pozvana.

PRIJEVOZ
Moguća je organizacija grupnog prijevoza autobusom iz Zagreba do Topuskog i natrag. Polazak iz Zagreba 13. travnja 2005. u 18.00 sati ili 14. travnja 2005. u 8.00 sati ispred Gradske knjižnice u Zargebu, Starčevićev trg 6; povratak 16. travnja u poslijepodnevnim satima.
Cijena povratne karte – ovisno o broju zainteresiranih.

IZLET
U subotu 16. travnja u prijepodnevnim satima za sudionike savjetovanja bit će organiziran izlet u Grad Sisak i Lonjsko Polje. Cijena ovisno o broju prijavljenih.

PRIJAVE
Za sudjelovanje, izlet i organizirani prijevoz slati e-mailom, faksom ili poštom najkasnije do 15. ožujka 2005.

KOTIZACIJA
Za sudjelovanje na skupu potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 200,00 kn najkasnije do 28. ožujka 2005. Od 29. ožujka nadalje kotizacija će iznositi 250,00 kn. Uplate kotizacija primamo na žiro-račun Nacionalne i sveučilišne knjižnice: Privredna banka Zagreb, d.d., žiro-rn 2340009-1100010081 s obaveznom naznakom “za skup narodnih knjižnica” i imenima osoba za koje se plaća kotizacija. Nakon uplate kotizacije obavezno poslati čitku kopiju virmana na fax. 01 616 4187 (računovodstvo NSK) kako biste mogli dobiti potvrdu o uplati za vašu evidenciju.

- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -