- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Skupovi  //  Skupovi u zemlji  //  Knjižničarstvo u svjetlu donošenja standarda i pravilnika za rad hrvatskih knjižnica
Knjižničarstvo u svjetlu donošenja standarda i pravilnika za rad hrvatskih knjižnica

Mjesto održavanja: Zagreb, Interliber, Zagrebački velesajam, dvorana Brijuni, 15.11.2019 -
Organizator: Hrvatsko knjižničarsko društvo
Službene stranice skupa: http://hkdrustvo.hr

Hrvatsko knjižničarsko društvo organizira znanstvenostručni skup Knjižničarstvo u svjetlu donošenja standarda i pravilnika za rad hrvatskih knjižnica koji će se održati 15. studenoga 2019. godine na Interliberu, Zagrebački velesajam, dvorana Brijuni od 10:30 do 15:30 sati.
Dvorana Brijuni nalazi se na 1. katu upravne zgrade na glavnom ulazu Zagrebačkog velesajma.

Znanstvenostručni skup održava se uoči 44. Skupštine Hrvatskoga knjižničarskog društva.

Pozivnica


Formular za prijavu

Prijava sudjelovanja

Ime i prezime
 
     
Ustanova
 
Adresa
 
Poštanski broj
 
Grad
 
   

 

e-mail
 
Tel
 

 

Cilj znanstvenostručnoga skupa je pružiti uvid te potaknuti znanstvenostručnu raspravu vezano uz važnost i značaj podzakonskih akata koji pred knjižnice postavljaju okvir za postizanje kvalitete rada s obzirom na misiju i viziju svake pojedine vrste knjižnica s ciljem poticanja razvoja hrvatskoga knjižničarstva u skladu s trendovima suvremenog knjižničarstva.

U programu znanstvenostručnoga skupa sudjeluju pozvani izlagači iz resornih ministarstava nadležnih za donošenje podzakonskih akata u području hrvatskoga knjižničarstva te znanstvenici i stručnjaci iz područja knjižnične i informacijske znanosti koji će dati svoj osvrt na metodologiju i strategiju izrade podzakonskih i strateških dokumenata.

Održavanje znanstvenostručnoga skupa uoči 44. skupštine Hrvatskoga knjižničarskog društva financijski je podržalo Ministarstvo znanosti i obrazovanja u okviru potpore pripreme i održavanja znanstvenih i znanstvenostručnih skupova i škola u 2019. godini.

Preliminarni program

Sudjelovanje na znanstvenostručnome skupu održava se bez kotizacije, a sudjelovanje je potrebno prijaviti priloženom Prijavnicom zaključno do 14. studenoga 2019.

Programski odbor:
dr. sc. Dijana Machala, prof. dr. sc. Aleksandra Horvat, dr. sc. Zagorka Majstorović, Dunja Marija Gabriel, Alica Kolarić, Andreja Tominac, Monika Batur

Organizacijski odbor:

dr. sc. Dijana Machala, Marija Šimunović, prof. dr. sc. Ana Barbarić, Tea Grašić-Kvesić, Andreja Tominac, Monika Batur, dr. sc. Tamara Krajna

- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -