- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Obavijesti  //  Okrugli stol "Uloga stručnog knjižničarskog društva danas" - u povodu 40. obljetnice osnutka ZKD-a
Okrugli stol "Uloga stručnog knjižničarskog društva danas" - u povodu 40. obljetnice osnutka ZKD-a (15.10.2015)

U Zagrebu će se 20. studenog 2015. godine održati okrugli stol na temu Uloga stručnog knjižničarskog društva danas u povodu 40. obljetnice osnutka ZKD-a. 

Mjesto i vrijeme održavanja:
Zagreb, Kuća Europe, Ulica A. Cesarca 6-8
petak, 20. studenoga 2015. godine

Organizator: Zagrebačko knjižničarsko društvo

Potpora: Ministarstvo kulture RH, Grad Zagreb – Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport i Kuća Europe – Predstavništvo Europske komisije i Informacijskoga ureda Europskoga parlamenta u RH.

Tema Okruglog stola: Uloga stručnog knjižničarskog društva danas – U povodu 40. obljetnice osnutka ZKD-a predviđa teme vezane uz ulogu i razvoj knjižničarskog društva u skladu s izazovima vremena, razmjenu iskustava dobre prakse i aktivnosti knjižničarskih društava u regiji te unaprjeđivanje regionalne suradnje. Na taj način želi se ukazati na ulogu profesionalnih knjižničarskih društva danas, na moguće potrebe i promjene u djelovanju društava kako bi se unaprijedila percepcija i pozicija knjižničarske profesije kod korisnika knjižnica, njihovih osnivača i pripadnika šire kulturne i znanstvene zajednice.

Predviđeno je sudjelovanje desetak pozvanih predavača, od čega troje iz inozemstva. Očekuje se više od stotinu sudionika – knjižničara svih vrsta knjižnica iz Grada Zagreba i Zagrebačke županije te predstavnika svih regionalnih knjižničarskih društava u RH i susjednih zemalja.

Za sudjelovanje na skupu nije predviđena kotizacija. Molimo da svoje sudjelovanje prijavite najkasnije do 15. studenoga 2015. godine.

Prijava sudjelovanja.

Članovi Programskog i organizacijskog odbora: Iva Grisogono, Danka Hajsig, Vedrana Juričić, Blaženka Peradenić-Kotur, Marija Šimunović, Zrinka Udiljak–Bugarinovski i Sanja Vukasović-Rogač.
- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -