• Novosti
  • / Panel rasprava i predstavljanje projekta radne grupe IFLA Management of Library Associations (IFLA MLAS)

U srijedu 22. svibnja 2024. održat će se otvorena panel rasprava, a u petak 24. svibnja 2024. predstavljanje projekta pod nazivom Projekt vrednovanja učinka zagovaranja IFLA MLAS u okviru stručnoga posjeta članica Sekcije IFLA Management of Library Associations (IFLA MLAS) u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Pozivamo vas da se prijavite i sudjelujete na ova dva zanimljiva događanja i iskoristite jedinstvenu
priliku da se upoznate s najnovijim trendovima i praksama zagovaranja knjižnica na globalnoj razini.

Panel rasprava održat će se u srijedu 22. svibnja 2024. godine a moći će se pratiti uživo ili online. Za sudjelovanje je obavezna prethodna prijava putem mrežnog obrasca:

Prijaviti se možete najkasnije do utorka 21. svibnja 2024. do 12 sati.

Predstavljanje projekta održat će se u petak, 24. svibnja 2024. godine a moći će se pratiti uživo ili online. Za sudjelovanje je obvezna prethodna prijava putem mrežnog obrasca:

Prijaviti se možete najkasnije do četvrtka 23. svibnja 2024. do 12 sati.

Program cjelokupnog stručnog posjeta možete pogledati OVDJE.

Povratak na novosti
»