Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
zaglavlje
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)

IFLA EBLIDA NSK UNESCO
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Obavijesti  //  Poziv na ZKD forum "Nove PRiče u knjižnici"
Poziv na ZKD forum "Nove PRiče u knjižnici" (11.02.2019)

Pozivamo vas da dođete u srijedu 20.02.2019. u 14,00 sati u Konferencijsku dvoranu (2. kat) Knjižnice Filozofskog fakulteta u Zagrebu i poslušate
Nove Priče iz knjižnice koje će pripovijedati Krešimira Rendulić, direktorica agencije Prorsus komunikacije.
U panel raspravi Knjižnica u doba dominacije ekrana raspravljat će:
Niko Cvjetković, Kristian Benić, Alis Marić, Gordan Nuhanović i Anita Golubiček.
Dođite, poslušajte, uključite se! Vidimo se srijedom u Knjižnici Filozofskog fakulteta u Zagrebu!
Zbog ograničenog broja mjesta, potrebna je prijava. Prijave su otvorene do popunjenja mjesta ili do 18. veljače 2019. godine.
Molimo da svoj dolazak prijavite: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSen_TlthgmlJweOyFny9J9nZxNQqsggqMdc8goi6uPohajUyA/viewform

Program predavanja možete pogledati ovdje.

ZKD forum je neformalan način stručnog usavršavanja, dijeljenja iskustava, praksi i ideja otvoren knjižničarima svih vrsta knjižnica, kao i studentima knjižničarstva. Svrha Foruma je omogućiti stjecanje i proširivanje različitih osobnih znanja i vještina te postati mjesto informiranja o aktualnim pitanjima u području struke, odnosno informacijskih znanosti, ali i drugih područja potrebnih u knjižničarskom radu.

ZKD forum ideja je o kojoj se u društvu razgovaralo već nekoliko godina i zbog toga smo izrazito zadovoljni što krećemo u realizaciju ovog načina stručnog usavršavanja, dijeljenja iskustava, praksi i ideja. Forum će se održavati jednom mjesečno u Knjižnici Filozofskog fakulteta u Zagrebu i bit će otvoren knjižničarima svih vrsta knjižnica, kao i studentima knjižničarstva. Svrha Foruma je omogućiti stjecanje i proširivanje različitih osobnih znanja i vještina te postati mjesto informiranja o aktualnim pitanjima u području struke, odnosno informacijskih znanosti, ali i drugih područja potrebnih u knjižničarskom radu (npr. iz područja pedagogije, marketinga, psihologije i sl.). Osim predavanja i radionica kojima će se nastojati upotpuniti različita znanja potrebna knjižničarima u svakodnevnom radu (primjerice, komunikacijske vještine, rad s djecom i mladima s posebnim potrebama i dr.). Forum će biti mjesto za tematsku raspravu o autorskim pravima, digitalizaciji… te međusobno dijeljenje iskustva u radu različitih knjižnica. U izvedbi samog programa sudjelovat će stručnjaci iz različitih područja, kao i sami knjižničari.

- - -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002