- -
Naslovnica
-
Hrvatsko knjižničarsko društvo  en English language
-
zaglavlje
-  
- -
Pretraživanje
HKD web
Internet (Google)IFLA EBLIDA NSK UNESCO     
Facebook Facebook Facebook
-
stranica za ispis stranica za ispis obavijesti      česta pitanja      plan stranica      kontakt
kalendar događanja      skupovi      dokumenti      izdanja      linkovi
HKD  //  Obavijesti  //  The International Librarians Network: novi ciklus počinje u ožujku 2015. godine.
The International Librarians Network: novi ciklus počinje u ožujku 2015. godine. (20.01.2015)

Želite razviti svoju profesionalnu mrežu i saznati kako rade knjižničari diljem svijeta? Sviđa Vam se ideja stručnih putovanja, ali nemate dovoljno financijskih sredstava na raspolaganju? The International Librarians Network (ILN) je kao stvoren za Vas. Sa zadovoljstvom najavljujemo sljedeći ciklus ovog popularnog programa koji će započeti u ožujku 2015. godine.

ILN suradničko-mentorski (peer-mentoring) program je program usmjeren na pomoć knjižničarima u razvoju međunarodne profesionalne mreže. Ovaj je program do sada povezao više od 1500 knjižničara iz 103 zemlje svijeta. Sudjelovanje u ILN-u pridonosi širenju profesionalnih vidika, Vašem radu pruža međunarodnu perspektivu, doprinosi razvoju novih ideja te jača Vaše stručno samopouzdanje.
Prijave za idući ciklus otvorene su u siječnju 2015. godine, a zatvaraju se u nedjelju, 15. veljače 2015. godine u ponoć. Broj je sudionika ograničen, stoga se prijavite na vrijeme kako biste osigurali sudjelovanje u programu.
ILN je otvoren za sve zaposlene u knjižnicama ili u području informacijskih znanosti diljem svijeta, ali i za studente knjižničarstva i netom diplomirane. Program je potpuno besplatan, a jedini uvjeti sudjelovanja su postojeća internetska veza, tečno znanje engleskog jezika, sat Vašeg vremena tjedno te želja za razvojem profesionalne suradnje i razmjenom znanja među kolegama iz područja.
Uključite se što prije! Saznajte više o programu ili se prijavite na našim mrežnim stranicama.
- -
- - -
- -
  pravne napomene  |   uredništvo  |   webmaster  |   autorsko pravo © HKD, 2002
- -
- - -
- w3c_wai w3c_css w3c_html -