naslovnica Hrvatsko knjižničarsko društvo

Dječje knjižnice i civilno društvo

Mjesto održavanja: Zagreb, Knjižnica Medveščak, Zvonimirova 17, 18.03.2016 -
Organizator: Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež i Knjižnice grada Zagreba - Knjižnica Medveščak
Programski i organizacijski odbor: Nataša Bujas, Iva Ciceran, Alica Kolarić, Ivana Martinović, Sanja Pavlaković, Alka Stropnik

Program

Stručni skup „Dječje knjižnice i civilno društvo“, koji se tradicionalno održava od 2006. godine, tematski će se baviti suradnjom knjižnica i organizacija civilnog društva, promišljanjem o važnosti volonterskog rada, osvješćivanjem i poticanjem djece i mladih za aktivno sudjelovanje u društvu, mogućnostima rješavanja problema koji su od javnog interesa za veće ili manje skupine građana.

U prostoru Knjižnice Medveščak bit će postavljena prigodna edukativna izložba na temu stručnog skupa uz popratni edukativni materijal za knjižničare.

Prijava za sudjelovanje bez izlaganja

Rok za prijavu nazočnosti (bez izlaganja) je do 11. ožujka 2016.

Informacije o skupu, programu i prijavi sudionika te konačni cjeloviti program bit će dostupni tijekom ožujka 2016. godine na mrežnoj stranici HKD-a i mrežnoj stranici KGZ-a.